Ota yhteyttä

Täytä oheinen lomake niin olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä.

Voit myös halutessasi antaa palautetta sivuistamme.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Tehtäviä LVI-alalla

LVI-alan opiskelu antaa monipuoliset mahdollisuudet sijoittua työelämään tehtäviin. Alalta löytyy yksilötyötä LVI-suunnittelun parista, ihmisläheistä myyntityötä,

johtotehtäviä urakoinnissa, täsmällisyyttä vaativaa tarkastajan työtä sekä reipasta kädentyötä. Alla esimerkkejä LVI-alan tehtävistä:


Suunnittelijat

Rakennuksen toteuttaminen aloitetaan suunnittelusta. Hyvä suunnitelma on perusta onnistuneeseen lopputulokseen. LVI-suunnittelijan työtä tehdään pääsääntöisesti toimistossa ja tietokoneen äärellä. Suunnittelijan työhön kuuluu myös työmaakäynnit ja palaverit.

Asentajat

Jos sinua kiinnostaa tehdä töitä käsilläsi, asentajan työ on sinua varten. LVI-asentaja asentaa ja korjaa rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiä niin uudis- kuin korjausrakennustyömailla.

 

Myyjät

LVI-alalla löytyy myyntitehtäviä niin tukku- kuin vähittäismyynnistä. Ihmisläheinen ote takaa onnistumisen – taitava asiakaspalvelu palkitsee aina tekijäänsä. LVI-opintoahjoista et myyjäksi valmistu, mutta perustieto LVI-alalta antaa sinulle työkalut sisäistää kokonaisuuksia ja tätä tietoa hyödynnät ihmisläheisessä työssäsi.

Johtotehtävät

Niin suunnittelu kuin asennuspuolella tarvitaan esimiehiä ja työnjohtajia. Edetä voit myös vaikkapa toimitusjohtajan rooliin. Myös yrittäjyys on mahdollinen urapolku LVI- alalla.