Ota yhteyttä

Täytä oheinen lomake niin olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä.

Voit myös halutessasi antaa palautetta sivuistamme.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

KAUNIIT NAISET KAUNIIMMIKSI-MEIKKIKOULU 15.3.2017

Tarinoita sisältö

Ohessa tarinoita LVI-Naisten elämästä. Naurua, kauhua, surua, iloa, osaamista, mokia, yhdessä tekemistä sekä miesten kanssa pärjäämistä. 

KAUNIIT NAISET KAUNIIMMIKSI-MEIKKIKOULU 15.3.2017

Lissu LVI-Nainen

Iloinen puheensorina täytti Pasilan Työhuoneen, kun meikkikoulun osallistujat saapuivat kuuntelemaan Jaana Tuomilan ohjeita ja vinkkejä arkipäivän meikkauksiin.

Opettajamme kävi kasvojen eri alueet tarkoin läpi ja me oppilaat esitimme ahkerasti kysymyksiä. Onhan tämä aihe meitä naisia kovasti kiinnostava!

Kenellekään ei jäänyt epäselväksi, miksi helmiäistä ei suositella ”tietyn iän” jälkeen käytettävän tai miten kehystetään kasvot kulmakarvojen värjäyksellä ja muotoilulla. Kasvojen korostukseen ja ongelmakohtien häivytykseen löytyi myös hyvät niksit.

Opettaja kävi läpi jokaisen kanssa mukana tuodun oman meikkipussin ja saimme käytännöllisiä vinkkejä siitä, mitä, minkä laatuisia ja hintaisia meikkejä kannattaa hankkia. Lopuksi meikkailimme itse ja opettajamme kävi neuvomassa henkilökohtaisesti meitä. Tiesittekö, että paras meikkauksen aikana tehtyjen virheiden korjaukseen on Pampersin kosteuspyyhe?!

Ranskalaistyylinen ilta musiikin ja kuohuviinin kera oli täynnä naurua ja ennen kaikkea hyvää energiaa!

Kaunis kiitos Jaana Tuomilalle ja nyt huulipuna ostoksille!