Ota yhteyttä

Täytä oheinen lomake niin olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä.

Voit myös halutessasi antaa palautetta sivuistamme.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ajankohtaista

Yritysvierailuja, koulutusta ja virkistystä

Yhdistys järjestää jäsenilleen vierailuja alan yrityksiin, koulutuksia, virkistysmatkoja jne.  Excursioillamme olemme tutustuneet mm. Musiikkitalon talotekniikkaansekä Viikin jätevesipuhdistuslaitoksen toimintaan. Myllyniemen idyllisessä ympäristössä harjoittelimme syyskokouksen yhteydessä hyvinvoinnin ja rentoutumisen saloja rentoutusterapeutin ohjauksella.  Tampereen kylpylässä talotekniikkaan tutustumisen lisäksi nautimme kylpylän porealtaista ja herkullista ravintolan ruokapöydän antimista.

STIPENDEJÄ, KUNNIAMAININTOJA JA LAHJOITUKSIA

Yhdistys jakaa stipendejä alan ansioituneille naisopiskelijoille. Valintakriteereinä on opintomenestyksen lisäksi luovuus, älykkyys ja kekseliäisyys eli kaikki ne ominaisuudet, joita nainen LVI-alalla tarvitsee. Joka vuosi valitaan myös vuoden LVI-nainen jäsenten ehdotusten perusteella. Lisäksi yhdistys harjoittaa hyväntekeväisyyttä tukemalla mm. SOS-lapsikylien toimintaa.

VARAINKERUUTEMPAUKSIA

Yhdistys rahoittaa toimintaansa erilaisten projektien ja tempausten avulla. Projekteista esimerkkinä naiskalenteriprojekti, joka on toteutettu tähän mennessä jo kolme kertaa. Kalenteri on aina julkistettuFinnBuild-messujen yhteydessä. Seuraava kalenteri on suunnitteilla tulevan syksyn messuille vuodeksi 2018. Projekti on mittava ja työläs kaikkine järjestelyineen, mutta varsinkin kuvaukset ovat sitäkin hauskempi tapahtumana naisille sekä kalenterin muodossa myös miehille. Kalenteri onkin saavuttanut suuren suosion ja yleensä painoserä on myyty loppuun heti alkumetreillä.

Ohessa linkki aiempiin kalentereihin:

Naiskalenteri 2015

Naiskalenteri 2013

Naiskalenteri 2010

Naiskalenteri 2009